28.9.07                                                                                               
 Nyt ollaa koitettu jäljellä käydä mahdollisimman ahkerasti tosiaan ennen kun se talvi sieltä tuloo.. sunnuntaina käyttii isommal porukal ja saatiin mukavasti monen monta tuntia siinä kulutettua. Tiistaina oltii ihan kaksin Töpön kans ja seuraavaks ois tarkotus huomenna ja sunnuntaina keretä johonki jäljelle. Keskiviikkona olttii kentäl ja porukal siäl todettiinki et alkaa illat jo hämärtyä niin että viikon päästä aletaan käydä kentällä sunnuntaisin ihan jo puolenpäivän jälist. ja "jälkiporukkaki siirtyy viikonlopputreenaamiseen ni jos kerittäis niihinki sit mukaan ku nyt ollaa maanantai-illat missattu perheen muitte harrastusten takia.

22.9.07
Eilen käytiin Tarjaa ja Velvee (
rwn Heizelwood Velvet) morjestaas. Tarja oli tehny jäljen valmiiks pellolle. Ja nyt meni taas paljon paremmi ku aikasemmi..saatiin , no tai siis Tarja sai hollattuu Töpön menoo sen verran et nyt se meni hienosti, eikä sillai ku enne, et jälkii jää väliin ihan tajuttomasti. Poika selvästi rupes käsittämää miten jäljel kuuluu edetä. Ja sunnuntaina ois tarkotus mennä porukalla jäljestämää..kyl se täst lähtee!! Tätä menoo saaraa Töpölle hyvä pohja jäljestämisee enne ku talvi tuloo!
Töpö ja Velve pääsivät sit viä keskenään telmimää ku molemmat oliva työnsä tehny..jospa siinä samalla ois Töpön pieni rotikka kammoki hiuka hälvenny ;)

17.9.07
Kuukausi on kulunut eikä länsirintamalla mitään mullistavaa..kentällä on keskiviikkosin koitettu ehtii käymään, peltojälkee ollaa rampattu ja puolukkamettässäkin ollaa pariin kertaan poikettu vaik siäl majaileekin lauma ystäviämme..nimittäin ne hel..siis hiivatin hirvikärpäset!!

...vanhemmat kuulumiset häipyivät sivujen osoitteen muutoksen myötä mystisesti...
huh.gifblink.gifpuke.gif
                                                                                                                                               joten..
Tiivistettynä Töpön Ensimmäinen vuosi