Maanantaina käytii kentällä leikkimässä että on sitte hyvä fiilis tulla kokeeseen keskiviikkona... jessus oli Säkylässä pieni tulva. Kentälle menevä tie oli täysin piilossa ja paikallamakuupaikallekkin oli noussu vettä. kyllä mä siinä kohtaa aattelin et nonni..ei oo koetta, perutaan se pentele kumminki. ei mitää...se jä herran haltuun että laskeeko vesi vai ei...

Tiistaina käytiin Töpön kans sit verikokeissa, katottii ne munuaisarvot uudestaa sen viime reissun jäljilt. JA KUNNOSSA OLI ! Joka arvo ihan normaalilukemia, eli vattapöpöstä ja kuivumisesta olivatten vaa sekasi menneet. Oikeestaa mä koko ajan luotin siihe et kyl ne sit jälkitarkastukses on kunnos mut kyllä vaa ISO kivi tipahti sydämeltä ku kuuli tulokset.

Ja sitte keskiviikkona oli vuoros se BH-koe. vesi oli laskenu säädyllisest, vaikkakin kenttä oli aivan märkä mut ei sentää veden peitos.
Me oltii ekas paris, numero 2 ja paikallamakuu ekaks. Se meni suht hyvi, paitsi lopus jätkä nous seisomaa, mut ei lähteny mihkä ja iha lopus pani maate takasi. Olen tyytyväinen kosk noin pitkää paikallamakuuta ei oo ennen tehty kertaaka..eikä varsinka ilman palkkamista välillä.
no seuraamiset ny meni vähä nii ja näin..välil se löntysti vieres vaa mut et ei sitä kyl seuraamiseks paikkapaikoin voinu sanoo ja  käännökset oli liian väljiä. Henkilöryhmäs hiukka hidasteltii.
liikkestä istuminen...hää päät men maahan, kun taas maahanmeno luanas, vaikkakin hitaasti.
Luoksetulo hiukka vinoon tuli eteen mut muuten vauhdikas ja hyvä. luojan kiitos BH kokeen arvostelu on löystyny aikast paljon ja Tuomari oli todella kiltillä tuulella! ;)
Näin ollen TOTTIS HYVÄKSYTTY!!!

Kaupunkiosuus pidettii siäl kentän reunalla ku varmaste oli siäl porukkaa enemmän ku ois ollu Säkylän keskustas enne yhdeksää.. Oli pyörää, skootteria, juoksijaa, ryhmä kävelijöitä, auto ja tietty toinen koira. ja hyvin meni..Joten
KOULUTUSTUNNUS BH ON NYT PLAKKARISSA!

Seuraavaks täytyy ruveta treenaamaan ohjaajan hermoja ilmeisesti, ku jännittää niin et ei se ihme oo vaik koira ei pysy toiminta-alueel...


img1398274.jpg


Ja hieno viikko ei lopu tähän.
Huomenna laitetaan nokka kohti Laitilaa ja lähetää Amixin kennelpäiville!

On varmaste tulos hieno viikonloppu..mutta siitä tuonnempana.