24.10.2007
Hauskaa syksyä kaikille kurakinttujen ystäville!
Vielä on päästy jälkee tekeen mut ans kattoo kosk se lysti lopahtaa, vaikka täytyy myöntää et aika laiskasti on nyttekki kyl keritty. Enempi mentäs ku vaa kerittäis. Sunnuntaina kentällä otettiin ekan kerran pieni hyppyharjotus, eka hyppy hieno mut takastulles koitti piru kiertää. Kolmannella meni sit jo hienosti ees taas..ja eikun pykäämään estettä takapihalle;)
Ja Töpön vinoon istumiseen pitää ny ruvet kiinnittää huomioo..siis se ei oo tehny sitä aina vaan alottanu ny..korjataan ensitilassa tää virhe pois..Kotitottiksessa meil on menos paikallamakuu. sitä tehdään pääasiassa sisällä, pieniä pätkiä ja monta kertaa päiväs mut sillontällön jo ulkonaki.
Ps. Lisäsin vähän kuvia sekä blogiin et tänne sivuille päivittelin uudet fotot. vanhat kuulumiset lisäsin tän sivun loppuun


7
.10.2007
Nyt siirryttiin tottis treeneissä sit talviaikaan. Nyt käydää sit kentällä sunnuntai-iltapäivisin niin kauan ku sinne pääsee. Tämän päivän anti oli seuraamista, liikkeestä istumista ja mulle palkkaustekniikka ja oikeeaikane palkkaaminen on vieläkin ja edelleen vähän hakusessa..taitolaji sekin ;) eiku reenii reenii vaa..