kevättä kohen mennää vauhdilla ja treenikausi on ihan juur alkamaisillaan. Mä lähen kouluttautumaan huhtikuun alussa koirankouluttajakurssille, ihan mielenkiinnosta ja jos vaik sit osais ees omaa kultaansa kouluttaa hiuka paremmi. Kahteen näyttelyyn on ilmottauduttu: Kankaanpään ryhmis 12.4 ja Rauma 10.5 ja BH-koepäivä on hiuka aaninkis jo..elokuun lopulla omalla kentällä ois sitte se koitos eres. kyllä taas kauhistuttaa et millail lainka kesäviikonloput riittää ku kalenteris on merkintää tasasesti ihan syksyyn asti.
Kylillä käytiin pyörimäs taas tiistai ehtoona. nyt mukana ol viis koirakkoo. Töpöl tuntui ny olevan hiuka viiroo aikaa, mä menetin muutaman kerran tilanteen sillaal et Töpö pääs räyhäämää, mut pääosin kumminki kohtalaisest pärjättii porukois tälläki kerttaa. lopuks tehtii harjotus taas BH-koetta varten. Jätin Töpön tolpan nokkaan kiinni ja hävisin ite näköpiirist ja muutama koira kävel ohi sil aikkaa. Ja se men hianost. Töpö ei ollu moineska muist koiris, koit vähä kuulemma rauhotel ittees vaa..haistel maat ja lipoi huuliaan. ja eniten ol niiku härissää sit et misä mä olen. mut sen verra helpotti et ku ens pelkäsin et mahtaaks se ruvet rähjäämää siin, mut näin selvis sekin.rolleyes.gif
Säkyläs ois tottistreenit ollu tänään mut ne jäi meiltä väliin ku piti hoidella pikkasen vuorostaan noita sukulaisuussuhteita, jos sitte ens sunnuntaina kerittäis pitkäst aikaa ihan kentälle asti.