Taas on aikka hiuka kulunu, eikä mitään iha hirmu ihmeellista meilläpäin oo tapahtunu.
Treenit pari kertaa viikossa on ollu, me ollaa koitettu keskittyy ny viimeaikoina liikkeestä istumiseen, ku pakkaa jämää seisomaa. Virheen oon tehny kyl iha ite ku oon yksin treenannu ni oon kurkannu että istuuko ja nyt koitetaa häivyttää sitä sitte. juur tää hieno tapa kouluttaa eli pers erel puuhu.
niin ja kesäkauden avaus oli 20. päivä Ala-Satakunnan kentäl, kouluttajaks ol saapunu Arita Rantanen.Hyviä vinkkejä saatiinki toho mein leikkimiseen ja palkaamiseen, mikä oikeesti ku ei taho ottaa luanatakseen meikäläiseltä. ja 27. päivä SPL Ala-Satakunta järjesti mätsärin Lalliksen kentäl. Mäki ajattelin harrastaa hiuka extrimii ja otin mukulatki mukaan ja Töpön tottakai. aluks olin tarkistelemas rokotuksii ja sit ol tarkotus töpön kans harjottelee mennä. Jossai kohtaa ripsottel vähä wodaa ja se ol sit varmaa hiuka ihmisii peljättän ku osallistujamäärä jäi aika alhaseks, mut ei liian. Saatiin aikaseks hieno päivä. Tuomarit sai hirmu kiitokset ku he oikeesti neuvoivat ja antoivat vinkkejä. mun mielest sehän on mätsärin tarkotus, mutta harvemmin se toteutuu. Muaki ne juoksutti niin et meinas henki lähtee. ja sen verran rentoo oli et määki juoksentelin siält kehäst yhtäkkii hoitamaa Lassii joka tottakai rehos jossai kivikos sen verra et sai huudon aikaseks ja taas takasi sillai hiuka naama punasen ja saatii sinist ja punast nauhaa ja paljo kottiiviemisii ja se päivän "titteli" ol sit BIS7, et kyl me kuulemma iha kehityskelpossii ollaa.
Jälkikauden avaus Töpön kans suoritettii viime torstain. Kyl hää taas tiesi heti varusteist ilmeisesti et mihkä ollaa menos, ku alko uikutus käymää ja ku jäljel päästii ni tarkkaa työtä teki ja hauskasti vaahto kävi suupielistä, iha ku ois jo 10 kilsaa juoksu kieli vyön al...Nyt pitäiski taas soitella lupaa mennä parille pellolle ja sit alottaa oikee kunnol jäljen tallaaminen taas.