19.2.2008
Käytiin kylillä pyörimäs kolmen muun koirakon kans. Hiuka ohitusharjotuksii tehtii taas. Alkuus Töpö tietty hiuka riekkui taas mut se meni nopeesti ohi. mitä ny Kami hiuka kiinnosti muita enempi ku just edellisenä päivänä olttii hosumas mettäs, mut omanlaisensa harjotus seki että aina ei pääse leikkimään vaikka tuttuja näkeekin.

sit lopuks Otin Töpön kans hiuka henkilöryhmä harjotusta sekä kytkettynä että vapaana. Että näin saadaan hyöty irti näistä talvisistaki treeneistä, vaikkei mitään suoranaista tottistelua pidetäkkään...


17.2.2008
Kuten oltti sovittu ni lähettii honklahtee tänäp puoliltpäivin mettälenkille Maijan ja Kamin kans. Mahtava ilma... ol plussa astei ja aurinko paistoi niiiiin ihanasti.
 Kaik nautei varmaa lenkist iha täyrest syrämmest.
 Kiitos Maijalle ja Kamille ku saatiin taas mennä sinne heillepäi koluamaan! 


17.2.2008.jpg


15.2.2008
Surullisissa tunnelmissa...
Sain suruviestiä entisestä koirastani...

Tänään tuli sitte se päivä kun Ritalle tuli aika täyteen ja oli päästettävä vanha rouva huilaamaan.
Belgianpaimenkoira Rita "Rimpula" Rautarouva nukutettiin ikiuneen 17-vuotiaana!!

Mahtava ikä koiralle!!
nokasta löytyi kasvain, sydän reistaili ja nivelet ei oikee enää olleet parhaas kunnos.
Tosiaan vaikka Rita ei ole ollu mun koira enää yli kuuteen vuoteen, ni silti vaa ikävä kaihertaa ja silmä kostuu.


11.2.2008
Lumi sitte satoi ihan maahan asti ja meillä siitä tykättiin heti niin paljon että saatiin aikaseks nielutulehdus. Lekuri määräs tulehduskipulääkettä viiden päivän kuurin ja tuntui tehoovan. Oireina oli käkiminen ja hirvee paikkojen nuoleminen, ihan kaikki kelpas..lattia, matto, peitto ja nahkasohva..blink.gif
On kuulemma täälläkin hirveesti kennelyskää liikentees mutta sitä se ei onneks ollu.
Lauantaina mein vauva sitte pääsi enskertaa yökylään pappalle hoitoon. Hiukan mua jännitti et miten menee mutta hyvin siellä oli menny. Töpön oli aika mukavasti menny ku se oli toljotellu päiyhtee pappan kääpiöhamsterin kanssa ja vallannu petipaikan aina ku mahiksen oli pappan sänkyyn luimasta, mut lähtö lattialle oli jokakerta kuulemma kuitenki tullu.