img1640827.jpg

Aikaa on kulunu ku viimeks tänne eksyin kirjottelemaa, mut silti sama peli jatkuu...eli pimeetä märkää ja kurasta. joulumieltä lisäis kyllä suunnattomasti jos ees pieni härmä ois maassa ja pari astetta pakkasta.
"treeniohjelmaan kuuluu edelleen nouto ja lenkkikäyttäytyminen. sen naksun kans päästii pitkälle mut ei tarpeeks pitkälle. yks iso puute on et täällä maalla ei tule koiria vastaa tarpeeks, ei ees joka lenkillä ni vahvisteita tulee liian vähän ja liian harvoin. Nyt ohitukset tapahtuu niin että istutaan odottamaan että toinen menee ohi. turpa pysyy kiinni ja se on pääasia ettei sitä toisinaan noloakin riekkumista esiinny, että kiitos vaan vinkistä Piialle ja Ritvikselle, nyt se tepsii meilläkin ;) Taitaa alkaa tääkin Törppö aikuistua jo hiukan. muistan meinaa vielä senki kokeilun ku näin koitin ni en kyllä saanu mitää rotia tohon poikaan, mut ny pysyy ku pyydetään. Tosiaan lenkit on pääosin ollu remmilenkkejä, mut kyllä kerta-pari viikkoos ollaa rohettu lähtee tonne pilkkopimiään mettään kera ottalampun uhmaamaan susia ja ilveskin tosa on kuulemma pyöriny iha ihmisten pihoilla, Rohkee otus tai sit häiriintyny! mut luotan siihe et Töpö ilmottelee jos mein lisäks siellä muita kuleksii...
Messarissa kävin hoffeja kattomassa ihan turistina, eli Töpö jäi kotiin. Hää pääsee sit taas vasta keväällä koittamaan kehiä. Mahtavia koiria oli paljon mut oma ehdoton suosikki oli Hofmacher
Fonzie (pu2 vaca), siinä on koira jolla on kokoa ja näköä just miu mau mukkaa ;)  amixlaisii koirii ei ollu mukana mut oli kiva nähdä Paula, Piia ja Ritvis siellä ja vaihdella kuulumiset.
Nyt jäädää vaa syömää estolääkitystä pentukuumeeseen ja jäädää oottamaa et alkuvuodesta pääsee kattomaa Paulalle ihanii pienii palleroissii!!
Ja tästä kurasta ja pimeydestä huolimatta kaikille Oikee Mukavaa joulun Aikaa!
ps. tosta Töpön kuvasta varmaa huomaa kui pali hää tykkää tälläsist äireen hienoist ideoist esim otetaan kuva tonttulakki päässä...evvk ilme päällä.